Klobásy a salámy z černých iberských vepřů i sušeného hovězího masa od prestižních rodinných farmářů Joselito, Montesano, Blazquéz, Can Company, Cinco Jotas a Cecinas Pablo. Svou kvalitou a důrazem na tradiční výrobní postupy výrazně převyšují běžně dostupné produkty. Základem je kvalitní maso a speciálně vybrané řezy.
Lomo je lahodné libové maso vyrobené z vepřového hřbetu (panenky), které je dochuceno mořskou solí, česnekem, paprikou a cukrem. Pravé Lomo se pak suší v přírodních sušárnách ideálně více než 5 měsíců. Doporučuje se nakrájet na jemné plátky, aby tak vynikla nezaměnitelná chuť a aroma.
Chorizo je pravděpodobně nejznámější španělský salámek, který se vyrábí prakticky ze všech druhů masa v kombinaci s paprikou a česnekem. Maso se zbaví šlachovitých a příliš tučných částí a poté namele. Chorizo může být klasické i pikantní v závislosti na použité paprice. Liší se podle tvarů i způsobu výroby. Chorizo je většinou sušené, ale lze si i vychutnat chorizo fresco – vhodné na grilování.
Salchichón je salámek vyrobený ze směsi vepřového masa a špeku. Nejprve je naložen ve speciálním nálevu a potom zraje přírodní cestou ve střívku. Na rozdíl od známějšího salámu chorizo, v salchichónu není použita paprika. Používá se černý pepř. V některých případech se pak přidává skořice či muškátový oříšek.
Coppa je sice tradiční salám ze severní Itálie, ale dnes se hojné vyrábí i ve Španělsku. Je vyroben za použití svalu na krku prasete. Maso je ochucené mořskou solí, pepřem a česnekem. V řezu vypadá velmi lákavě. Coppa prochází procesem sušení cca 5 měsíců. Charakteristické je matné červené zabarvení v kombinaci s výrazným mramorováním. Maso je šťavnaté a intenzivní. Chuť je výjimečná a nezapomenutelná.
Presa je prémiový kus masa z vepřového ramínka. Presa má na řezu intenzivně červenou barvu a velmi jemnou infiltraci tuku.
Morcon iberico je vyroben většinou z masa nejkvalitnějších iberských vepřů (Cerdo iberico de bellota). Morcon je obecně podobný chorizu. Obsahuje ale méně tuku a větší kousky masa.
Morcilla je produkt podobný české jitrnici. Jedná se o tradiční zabijačkový prejt složený z krve a rýže.
Fuet je vepřový fermentovaný salám původně pocházející z oblasti Katalánska. Je obalený střívkem s bílou plísní na povrchu. Dochucuje se zejména rozmarýnem a česnekem. Na rozdíl od choriza se při výrobě fuetu nikdy nepoužívá paprika.
Sobrasada je tradiční produkt pocházející z Baleárských ostrovů konkrétně z Mallorky. Sobrasada se vyrábí z vepřového iberského masa a je do ní přidána paprika, sůl a pepř. Má měkčí strukturu než například chorizo, dá se tedy buď nakrájet na silnější plátky jako salámek, anebo na slabší a natřít například na bagetku. Výborně chutná i zlehka opečená na pánvičce.
Papada je vepřový lalok dochucený směsí koření – solí, česnekem, pepřem, tymiánem a oreganem, který zraje 12 měsíců v přírodních sušárnách. Lahodně jemná aromatická chuť masa se rozplývá na jazyku. Jemná konzistence a aromatická chuť nadchne každého gurmána.