V našem Tapas baru si můžeze vychutnat tradiční španělskou kuchyni vytvořenou pomocí moderních kulinářských metod z rukou zkušených kuchařů pod vedením Honzy Horkého. Tapas chápeme jako koncept, který spojuje gastronomii a životní styl. Zábavnou formu stolování, při které s přátely sdílíte dobrou náladu, úsměvy, výborné jídlo a víno. Snažíme se dělat inovativní gastronomii založenou na produktu a nápaditosti. V našem Tapas baru pracujeme exkluzivně s produkty nejvyšší kvality. Ryby a dary moře jsou pouze z volných výlovů. Maso pochází z chráněných krajiných oblastí, kde dobytek žije tradičním pasteveckým způsobem, jamón Joselito je označovaný za nejlepší šunku na světě a k tomu si lze vychutnat přes 100 španělských vín z různých vinařských oblastí. Nově si lze vyzkoušet i pečlivě nakombinované degustační menu. Přejeme vám krásný zážitek.

http://saborestapas.cz

http://saborestapas.cz/menu/

Sabores Tapas & vinos 
Malá Štupartská 3
110 00 Praha 1

info@saborestapas.cz
Tel: 604293270

www.saborestapas.cz

  

Otevírací doba Pondělí-Neděle 11.30 – 23.30

 

Pokud máte restauraci a plánujete nabízet vašim zákazníkům nadstandartní služby a chuťě máme pro vás nabídku unikátní  kombinace grilu a trouby od firmy Josper. Josper je určen pro Steak Housy, Tapas bary, tradiční restaurace, a hlavně restaurace hledající vyjímečnost a kvalitu. Josper pracuje na principu spalování speciálního přírodního dřevěného uhlí.  V originální grilovací konstrukci lze vhodně nastavit různé úrovně grilování.  Josper je při práci velmi flexibilní, je snadno ovladatelný pomocí předního otevíracího dveřního systému. Zásadní je ventilační systém pro regulaci teploty. Unikátní systém Josper umožňuje současnou přípravu různých pokrmů. Například lze dohromady grilovat rybu i maso bez obav z načichnutí jednoho pokrmu od druhého. Firma Sabores má výhradní zastoupení Josper pro ČR a rádi vám pomůžeme s výběrem, zaškolením personálu i dodáním vhodného uhlí.

Comments are closed.