Tapas BAR

Naším cílem je otevřít v čechách opravdový tapas restaurant. Brzy vás budeme informovat o průběhu tohoto projektu na kterém se budou podílej i významné španělské firmy jako Joselito, Agusti Torello Mata, Luis Canas a další.

Pokud máte restauraci a plánujete nabízet vašim zákazníkům nadstandartní služby a chuťě máme pro vás nabídku unikátní  kombinace grilu a trouby od firmy Josper. Josper je určen pro Steak Housy, Tapas bary, tradiční restaurace, a hlavně restaurace hledající vyjímečnost a kvalitu. Josper pracuje na principu spalování speciálního přírodního dřevěného uhlí.  V originální grilovací konstrukci lze vhodně nastavit různé úrovně grilování.  Josper je při práci velmi flexibilní, je snadno ovladatelný pomocí předního otevíracího dveřního systému. Zásadní je ventilační systém pro regulaci teploty. Unikátní systém Josper umožňuje současnou přípravu různých pokrmů. Například lze dohromady grilovat rybu i maso bez obav z načichnutí jednoho pokrmu od druhého. Firma Sabores má zastoupení Josper pro ČR a rádi vám pomůžeme s výběrem, zaškolením personálu i dodáním vhodného uhlí.

Comments are closed.