Josper je kombinací grilu s troubou. Josper je vytvořen ze speciální ocelové slitiny díky které je možné celodenně připravovat pokrmy při teplotách 300-350 stupňů Celsia. Rychlá příprava umožňuje zachování struktury, štavnatostí a nenapodobitelné chuti všech pokrmů.

Výhody Josperu:

  1. Inovativní design grilu, který umožní úspory uhlí až o 40 %
  2.  Konstrukce grilu velmi dobře izoluje teplo a do svého okolí nepouští příliš vysoké teploty. Při práci nejste vystveni přiliš vysokým teplotám
  3.  V Josperu grillu je o 35% rychlejší příprava pokrmů, oproti používaní tradičního otevřeného grilu.
  4.  Při používání originálního uhlí Josper pocházejícího z Argentiny je velmi malý odpad popelu. Popel se navíc ukládá do zásobníku, který je umístěn v uzavřené spodní skříňce a jeho vyčistění je časově nenáročné.

Využití Josperu:

Josper Grill lze využít v přípravě tradiční kuchyně na přípravu všech druhů mas (kuřecí, hovězí, zvěřina, hamburgery…). Dále lze připravat sofistikované pokrmy jako vejce, rýže, zelenina, mořské plody, ryby i deserty.

Reference:

  • S Josperem pracují nejlepší šefkuchaří světa  - René Redzepi, Ferrán Adria, Martin Berasategui, Gordon Ramsay a podobně.

Comments are closed.